Капетан Драган оплео јавно по Ђоковићу - www.zlocininadsrbima.com

22. мај 2019.


Капетан Драган оплео јавно по Ђоковићу


Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган, који је осуђен на 13 и по година робије због наводних ратних злочина током рата у Хрватској, упутио је писмо београдским медијима у којем истиче да у ћелији слави свако повлачење признања независности лажне државе Косово, преносе медији.

Поред тога, Капетан Драган поручује да је велика срамота то што Ђоковић у јавности често хвали Хрвате и Хрватску. Васиљковић тврди да је "националистичка Хрватска коју Ђоковић брани утемељена на усташији" и да би Ђоковић као "национални спортски херој морао увек да буде уз свој, српски народ".

Према речима Васиљковића, Хрвати данас користе правосуђе као инструмент за прогон и истребљење Срба, исто као што су њихови очеви у Јасеновцу и другим логорима користили "србосјек".
 - Драги Ноле, немам ја потребну елоквенцију како бих могао речима да ти дочарам разочарење стотинак поробљених Срба у овом хрватском нацистичком логору, након твог хвалоспева Хрватима. Ти поробљени Срби нису никакви "криминалци" већ прави хероји који су својим животима бранили твоје Косово и твој српски народ на просторима твоје домовине рођења (Југославије). Поред тога што су ти људи, који су нешто старији од тебе, хероји, то су исто тако породични људи, српски мужеви, очеви и синови.

Верујем да су теби родитељи поред часова тениса обезбедили и адекватно елементарно образовање, али за сваки случај ево ти пар чињеница које би могао да унесеш у "калкулатор" када дајеш оцену за данашњу нацистичку Хрватску. Наравно, не смемо да истом "четком" обојимо све Хрвате. Постоје методи да се преброје и издвоје часни и храбри. Ево, предлажем недавни видео где су у хрватском Сплиту, на Риви, нападнути твоји колеге спортисти који су позвани у госте, а затим мучки нападнути. Слажеш ли се, Ноле, да само најгори људски олош без части, напада своје госте? - написао је Капетан Драган.

 

 

Вечерње новости
22.05.2019.


НЕЗАВИСНА ДРЖАВА ХРВАТСКА

Глинска црква - Гудовац - Ливањско поље - Цетинград - Пребиловци - Логор Госпић - Стари Брод

Логор Даница - Корићка јамаЈасеновац - Гаравице - Усташе - Керестинец - Пркос - Јастребарско

Логор Сисак - Логор Стара Градишка  - Анте Павелић - Дракулићи- Алојзије Степинац - Динко Шакић

Вјекослав Макс Лубурић - Јуре Францетић - Шушњар - Крунослав Драгановић - Мирослав Филиповић

 РАТ И ЗЛОЧИНИ НАД СРБИМА У ХРВАТСКОЈ 1990-их ГОДИНА

Вуковар - Госпић - Бљесак - Олуја - Грубори - Медачки џеп - Сисак - Миљевачки плато - Масленица

Породица Зец - Паулин Двор - Породица Рокнић - Породица Олујић - Божићни УставКорански мост

Караџићево - Логор Лора - Плитвице - Логор Рибарска колиба - Осијек  - Афера Шпегељ - Максимир

Задар - Бјеловар - Откос - Удбина - Слободан Зуровац - Логор Керестинец - Пакрачка пољана

Вариводе - Дан устанка - Борово Село - Јесење Кише

  
Оцените нам овај чланак:
Посећено је: 80  пута
Број гласова: 10


Поделите ову вест, нека се чује истина...


Skip Navigation Links