Шиптарска одмазда против Срба не спира српску крв са њихових злочиначких руку - www.zlocininadsrbima.com

   

16. фебруар 2017.


ШИПТАРСКА ОДМАЗДА ПРОТИВ СРБА НЕ СПИРА СРПСКУ КРВ СА ЊИХОВИХ ЗЛОЧИНАЧКИХ РУКУ


Коментаришући најаве самопрокламованих албанских власти из Приштине, Ана Ђорђевић жена борац за процесуирање злочинаца тзв. Ослободилачке Војске Косова и права наших на Срба у нашој јужној покрајини се огласила овим поводом пославши поруку ширарском терористичком миљеу.


КАО ЖЕНА КОЈА СЕ ДУГО БАВИ СИТУАЦИЈОМ ТЕРОРИЗМА НА КОСМЕТУ И ЗА ВРЕМЕ БОМБАРДОВАЊА И ДО ДАНАШЊИХ СВЕ ЧЕШЋИХ УДАРА НА СРБЕ, КАКО КОМЕНТАРИШЕТЕ ОПШТЕ СТАЊЕ НА КОСМЕТУ?

С обзиром да сам иако је то можда атипично за жене, дуги низ година се бавила проучавањем што глобалних терористичких мрежа, што акутног тероризма над Србима на нашем Космету, апропо обе новонастале одмазде на Србе и претње новим квази оптужницама упереним против Срба, видно постаје да "газде" албанског данашњег миљеа их латентно пуштају низ воду. Отуд оволика паника у њиховим редовима.КАКО ТО ОБЈАШЊАВАТЕ?

Видите, ниједна терористичка групација не може да функционише сама за себе. Она мора имати потпору у политичким центрима велике концентрације моћи. У овом случају то је албанском миљеу био Запад и бивша америчка администрација. Они су били њихови креатори, налогодавци за такозвани "Пројекат Косово" који датира вишедњценијски уназад. Ултимативни циљ је био пробити српски Космет, убацити терористе у беле токове као што су и урадили у циљу реализације њихових предаторских циљева.


ЗАШТО ОНДА СМАТРАТЕ ДА ДОЛАЗИ ВРЕМЕ КАКО КАЖЕТЕ ДА БУДУ ПУШТЕНИ НИЗ ВОДУ?

То би се могло подврсти под принцип звани "ЦИА принцип бивше активе". Када претстане потребан терористички учинак конвертиваних терориста, као што полако назиремо на Космету, терористи постају оптерећење за своје креаторе, прљају им биографије да тако кажем. Самим тим их и спуштају у раван из које су их кинструисали.


КОЈИ ЈЕ ВАШ КОМЕНТАР НА НОВЕ ШИПТАРСКЕ ОПТУЖНИЦЕ ПРОТИВ СРБА КОЈЕ КАКО КАЖУ ДРЖЕ У ТАЈНОСТИ?

Пре бих рекла уместо држе у тајности, гледају против кога им је делотворније да их лажно упере. Греше ако мисле да ће инверзијом и лажним оптужницама којима прете часним српским официрима и осталим борцима који су часно војнички бранили српски народ и територију, у складу са уставним обавезама и заклетвом, баш од тог терористичког миљеа који их оптужује спрати српску крв са својих руку. То им неће бити допуштено. У општем глобалном замаху тероризма, као и променом америчке администрације, нека знају да нема више Хилари Клинтом којој су албански терористи као лични "бебе- момструми" које је неговала . Такође оно главно: братска Руска Федерација на челу са председником Путином је буквално на нивоу света преузела антитерористичку улогу. Стога, свесни су негде да долази време за правду српских и неалбанских жртава за које су и предуго били амнестирани од Међународне правде.


КОЈА БИ БИЛА ВАША ПОРУКА СРПСКОМ НАРОДУ ШТО НА КОСМЕТУ ЧИЈА ПРАВА ГЛАСНО БРАНИТЕ, КАО И ОСТАТКУ СРБИЈЕ?

Српски народ на нашем Космету је и превише пропатио. Поносна сам што Срби остали да живе тамо у константној опасности од тероризма, иживљавања су били и остали јунаци. Да ли онда иједан Србин из остатка Србије има право да не устане за свој народ? Наравно да треба да устане и подигне глас. На то позивам свој народ. На част, национално отрежњење и свест. Свест о важности наших националних интереса. И кључно: одбрану свог народа.


МОГУ ЛИ ТО ДАНАШЊИ СРБИ?

Срби смо, можемо све када смо уцентрирани на правду, истину и очување своје жиле куцавице, а то је Косово и Метохија.КОМЕ ИЛИ ЧЕМУ БИСТЕ УПУТИЛИ ПОСЕБНУ ПОРУКУ?

Овог пута посебну поруку подршке бих упутила нашем Оливеру Ивановићу, који на апропо и теме, управо на лажној оптужници носи шиптарске окове, док шиптарски верификовани крвници шетају слободни европским калдрмама.

 

Долази време за правду за српске крике и вапаје и нико то неће зауставити.Ана Ђорђевић
14.2.2017


 ЗЛОЧИНИ И РАТ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ 1998-1999

ЗЛОДЕЛА

Приштина * Старо Грацко * Радоњићко језеро

Кафић Панда * Клечка * Митровица пијаца

ЖРТВЕ

Шутаковић * Отац ХаритонИван Булатовић * Жарко и Славко

ЛОГОРИ

Ликовац * Жута кућа * ЗлашЛапушник * Кукеш * Бабалоц

ЗЛОЧИНЦИ

Сулејман Селими * Кадри Весељи * Аљуш Агуши * Адем Јашари

Рустем Мустафа * Хашим Тачи * Агим Рамадани * Рамуш Харадинај

Весли Кларк * Агим Чеку * Саљих Мустафа * Екрем Реџа *

БИТКЕ И
ХЕРОЈИ

 Вељко Раденовић * Горан Шаћировић * Јуник * Браћа Милић

Љиљана ЖикићКошаре * Паштрик  * Слађана Станковић

ПУБЛИКАЦИЈЕ

Отето КосовоЖивети у енклави * Соколови * Пилоти * Истине и лажи

За ким звона не звоне * Јована * Рат за Космет * Воз * КрајРатна прича

549. бригада * 125. мтбр * 53. батаљонОцените нам овај чланак:

Посећено је: 1963  пута
Број гласова: 0


Tags:
KOSMET
ALBANSKI ZLOCINI


ПРОВЕЗАНЕ ТЕМЕ

Интервју са Симом Спасићем у Немањиној улици, у Београду 27.9.2014

Процесуирање ратних злочина на Косову и Метохији (2)

Процесуирање ратних злочина на Косову и Метохији (5)

Наставак системског застрашивање Срба из Ђаковице

Сећање на злочин у Грацама, на Крстовдан 1988. године

Порука српског патријарха: Не примајте Косово у Унеско

СД Задужбина: Васкршња испорука помоћи на Косову и Метохији
Поделите ову вест, нека се чује истина...

Skip Navigation Links