Књига: Прозападни злочини - www.zlocininadsrbima.com
Оцените нам овај чланак:

Миодраг Новаковић


Књига: Прозападни злочиниКњига "Прозападни злочини" је ауторско дело које потписује Миодраг Новаковић, новинар и један од уредника портала Фејсбук Репортер.

Ова књига представља збирку “политички некоректних" хронологија, анализа и превода аутора Миодрага Новаковића. Овде можете наћи до сада необјављене, мало познате или цензурисане материјале о догађајима који су претходили и пратили распад социјалистичке (друге) Југославије, од 1991. до данашњих дана. Ти материјали се односе пре свега на званичне документе и изјаве званичника од земаља које су ратовале са Србима од 1991-1999, где је избегнута пристрастност аутора. 

Документи и чињенице који су овде презентовани спадају у „политички некоректне“ и као такви непожељни у данашњој околини званој: „Пост-петооктобарска“, орвелијанска Србија и консеквентно „тешко цензурисани“.
 
Како сами рецезенти за ову књигу кажу, ова књига представља бробу за истину и борбу против марионетске (вазалске) власти у Србији, па тек онда вековних српских непријатеља на Западу.

У књизи су описани догађаји као што су бомбардовање и агресија НАТО пакта на Србију и Црну Гору пролећа 1999. године, ратови на подручију Словеније, Хрватске и Босне и Херцеговине у првој половини 1990-их, трговина органима на подручију Косова и Метохије односно "случај Жута Кућа" 1998-1999, наоружавање словеначке Територијалне Одбране у јуну 1991. преко Бугарске које је уствари дошло из земаља бившег СССР-а, извештаји ЦИА из 1995. године о "Славонском Наполеону" Томиславу Мерчепу који је харао по Вуковару, Госпићу, Пакрацу, Загребу и др. 

 

Књига је издата у Ванкуверу, јула 2014. године.Човјек који не чита добре књиге није у никаквој предности у односу на оног који не зна читати!


Tags:
AMERICKI ZLOCINI
NATO
DEVEDESETE
PROZAPADNI ZLOCINI
1999

Skip Navigation Links