Књига: Од агресије до Трибунала - www.zlocininadsrbima.com
Оцените нам овај чланак:

Милош Ђошан


Књига: Од агресије до ТрибуналаКњига “Од агресије до Трибунала” аутора генерала Милоша Ђошана представља збирни и хронолошки приказ догађаја на територији бивше СФРЈ у периоду од 1990-2010. виђена оком учесника и сведока тих догађаја.

Аутор књиге доказује да нема парчета српске земље, по коме у протеклој деценији није дејствовала НАТО авијација, нити је рођен Србин, коме не прети Хашки трибунал.

Аутор је бивши командант јединица ПВО у окупираној Републици Српској Крајини и на Косову и Метохији, књигу посвећује својим саборцима који су дали своје животе, њиховим породицама које су изгубиле најмилије, свим припадницима српског народа, који су нас у том злу храбрили и Србима који су смогли снаге да остану на Космету и након привременог повлачења наше војске и полиције са Косова и Метохије.

Своје казивање аутор почиње насилним разбијањем СФРЈ, а завршава насилним разбијањем Србије. Писана је по личним утисцима, виђена очима учесника  а описује истините догађаје у наведеном периоду. Централно место у књизи представља борба против шиптарских терориста и НАТО агресора на простору Косова и Метохије, не запостављајући ни борбу српског народа у РСК и Реп. Српској. Игре међународне заједнице оличене у верификаторима пре почетка НАТО агресије и КФОРУ и УНМИК полицији, након агресије су у наведеној књизи потпуно разобличене. Побуна шиптара на Југу Србије 2001. године, на најбољи начин је демантовала оне у нашој земљи који су саботирали одбрану Космета, тврдећи да је недостатак демократије за шиптаре узрок и повод побуне шиптарских терориста.

На, најупечатљивији начин аутор говори о понашању тужиоца и судија у Хашком трибуналу, где се у два наврата нашао у улози сведока одбране. Сви описани догађаји су истинити, описани у реалном времену, на аутентичном простору, са истинитим ликовима.

Књига је писана ћириличним писмом, на квалитетном папиру, садржи 450 страница, са преко 60 колор фотографија. Цена књиге је 1000 динара. Новац се може уплатити на рарачун: 2004858336978  код поштанске штедионице. Испорука књиге могућа је по договору. За становнике Београда је могућа бесплатна лична достава.

Књига се може купити на следећим местима:

  • Пословни биро ВОЈНА КЊИГА, ул. Васина 22, (Студентски трг),  Београд
  • Удружење писаца ПОЕТЕ, ул. Радничка 5Д,
  • ел. пошта: redakcija@poetabg.com  или  mdjosan@ptt.rs
  • Поузећем на телефон: 063/334-944, 


Човјек који не чита добре књиге није у никаквој предности у односу на оног који не зна читати!


Tags:
NATO
AMERICKI ZLOCINI
DEVEDESETE
KOSMET
AGRESIJA
78 DANA
MILOSRDNI ANDJEO
HASKI TRIBUNAL
1999

Skip Navigation Links