Љубодраг Дуци Симоновић у емисији Питања и Одговори 3.5.2014 - www.zlocininadsrbima.com


Документарни филм


Љубодраг Дуци Симоновић у емисији Питања и Одговори 3.5.2014 

3. маја 2014. на јагодинској ТВ Палма Плус код водитељке Оливере Милетовић гостује доктор правних наука Љубодраг Дуци Симоновић, бивши кошаркашки репрезентативац СФРЈ, а данас велики антиглобалиста, антикапиталиста и борац за народна права.

У овој емисији Дуци Симоновић прича о квази елити у Србији, како су се продали за паре политичарима ужувајући у амбасадорским местима. Говори запањујуће податке о томе како живе наши људи у Немачкој, зашто их тамо третирају као грађане 5. реда, како су њега врбовали немачки обавештајци. Како је посрнуо раднички покрет у Србији, зашто данас Први мај као празник губи смисао у Србији. На чему је створено америчко и западњачко друштво, утицају Холивуда свуда у свету. Како то да у америчким медијима, стриповима се промовишу ликови и ствари без оца и мајке. Како је нападнута породица.

Отворено и без цензуре прича шта се дешавало у Задру крајем 1971. године у доба проусташког покрета МАСПОК, када је цела хала од 8.000 гледалаца скандирала "Србе на врбе", затим 1975. године у Љубљани физички напади на играче Црвене Звезде када је једва исчупао живу главу. Зашто брани Слободана Милошевића, а напада Зорана Ђинђића. Утицај "Покрета несврстаних" на спољну политику друге Југославије.

Говори и о нападима на славенске народе, пре свега Русију и њене сировине у Сибиру. Распаду најмоћније државе на свету у 20. веку, односно СССР, када су Борис Јељцин и сарадници децембра 1991. одлучили о судбини 300 милиона грађана Совјетског Савеза. Шта мисли о Марксу и његовом учењу.

 

ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ И НЕ ПОНОВИ!


Оцените нам овај чланак:

Tags:
LJUBODRAG DUCI SIMONOVIC

Skip Navigation Links